Sobre mi - Eva Font Morató
Hola! Sóc dissenyadora gràfica freelance, establerta a Manlleu (Barcelona). Compto amb 17 anys d'experiència tant en disseny per a impressió com en digital. Creativitat, formes, colors... M'agrada viure cada projecte des d'aprop i transmetre les emocions que la gràfica em permet. Compromesa amb la sostenibilitat i la responsabilitat social, per això treballó la comunicació des dels valors i la creativitat. Sempre amb ganes d'aprendre i aportar el màxim.
eva font morató, disseny gràfic, disseny osona, manlleu
21388
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21388,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Sobre mi

SOBRE MI

EVA FONT MORATÓ

Els pinzells i les pintures sempre han format part de mi. De ben petita em passava moltes estones explicant històries a través dels llapis de colors. Em dic Eva i em vaig graduar com a dissenyadora gràfica a BAU, Centre Universitari d’Arts i Disseny l’any 2001.  

 

L’any 2004 vaig començar a treballar per compte propi. Acompanyo a emprenedors, petites empreses i ajuntaments a millorar la seva imatge i a difondre els projectes i activitats a través de la comunicació visual.

 

Curiosa i activa, crec en l’aprenentatge permanent i la millora constant, per això en algunes èpoques he col·laborat amb altres estudis i empreses de forma més estable. També faig de tallerista d’extraescolars artístics per a nens i d’iniciació a les noves tecnologies per a adults i gent gran.

M’agrada escoltar, saber quines son les necessitats, quin és l’objectiu, què es vol transmetre i treballar estretament amb els clients, així em permet oferir solucions creatives i coherents que satisfan les expectatives de qualitat i d’èxit de cada projecte.

 

Durant aquests anys m’he anat coneixent, reinventant, connectant amb mi mateixa, això m’ajuda a fer un treball molt més conscient tant pels meus clients com per crear projectes propis (Arabesc). 

 

Dissenyo compresa amb els valors de l’economia social i solidària i amb el medi ambient, per treballar d’una manera més sostenible i ètica.

Formo part de la Xarxa d’economia social i solidària d’Osona, del catàleg de compra pública responsable

i del directori de professionals de les Indústries Culturals i Creatives d’OPE Creatius (Manlleu).

Si em voleu conèixer o saber més de mi,
no dubteu en posar-vos en contacte.

Open chat
Hola 👋
Amb què et puc ajudar?